Independencia de Cataluña Vol.2

Max
#8431 por Max el 18/09/2015
#8384

...pues en la hoja parroquial de mi pueblo eso no lo han publicado.

...será que a nosotros "nos han robado" tanto que no ha habido ni para publicar nada en ningún medio y mucho menos para contarle nada al Wall Street Journal, que por otra parte.....como que me la pela lo que digan esos yankees.

:fumeta:
Subir
OFERTASVer todas
  • beyerdynamic DT-770 Pro
    138 €
    Ver oferta
  • -40%
    ¡Precio mínimo histórico! AKAI MPK 261
    298 €
    Ver oferta
  • -26%
    AKAI MPC Key 61
    1.290 €
    Ver oferta
Monza
#8432 por Monza el 18/09/2015
Imagen no disponible
Subir
Elver Galarga
#8433 por Elver Galarga el 18/09/2015
Al final somos todos hijos de la misma patria: LA PELA.

Imagen no disponible
Subir
Jordipab
#8434 por Jordipab el 18/09/2015
#8432 Debe ser de la óptica independencia. :desdentado:
http://www.opticaindependencia.com/
Subir
El Rey de España
#8435 por El Rey de España el 18/09/2015
No se si habéis colgado por aquí estos vídeos.



[Este vídeo ya no está disponible en Youtube]
Subir
El Rey de España
#8436 por El Rey de España el 18/09/2015
Subir
Netz
#8437 por Netz el 18/09/2015
el mundo de la pirueta...

#8436
le da hasta en el dni català...es que lo ha calado desde la primera pregunta, ni jugando el francomodin logro salvar los muebles...menos mal que no le escucho lo de los cazas bombardeando barcelona que directamente lo encierra...

helado de postre para todos...
Subir
El Rey de España
#8438 por El Rey de España el 19/09/2015
http://dolcacatalunya.com/2015/09/19/qui-fa-mes-per-catalunya/

Adivinen: qui fa més per Catalunya?

Unos se envuelven en la cubana y cobran de la Gene. Otros trabajan.

El nacionalisme s´omple la boca de Catalunya, però històricament, el seu track record resulta esfereïdor: conflicto, malestar, pobreza y tristeza. Durante 35 años el nacionalismo ha gobernado en Cataluña con amplísimas competencias y un presupuesto igual al 40% del que dispone el Estado de Israel. El resultado lo padecemos hoy: la Generalitat arruinada y con una deuda de €65.000 millones, los impuestos autonómicos estratosféricos, la corrupció del trespercent arreu, el Molt Deshonorable Pujol amb comptes a Andorra durant 30 anys, la convivencia destrozada, el mal rollo por doquier. Un desastre.

Esta semana Obama propinó un uppercut al nacionalismo; als catalans amb seny i sentit crític els hi ha fet pensar. A los nacionalistas doctrinarios pueden cantarles la Misa en Si Menor de Bach que seguirán con su cantinela, es lo que tienen las ideologías.

Vean qué cosas tan diferentes hacen los catalanes y los catalanes nacionalistas en país de Obama:

Los del autodenominado “Catalan Institute of America” (quieren decir “Catalan Nationalist Institute of America”) llevan meses moviéndose para lograr adhesiones al prusés. La única relevante que han conseguido es la de un mendigo disfrazado de la Rata Mickey en Times Square. La CIA (curiós nom, oi?) és el txiringuito que la Gene ha muntat amb els diners de tots els catalans per que quatre vividors separatistes a Nova York – dirigits per Jordi Graupera, un separatista pijo del Grup Godó -, puguin fer àpats subvencionats i vagin a les conferències dels polítics nacionalistes quan fan visita. Un txollo, escolti.

A Graupera lo conocen en su casa los domingos a la hora del pan con chocolate, pero es un narcisista de abono y puro. Cuando algún catalán de Nueva York le echa en cara que le paguen para apropiarse del nombre de “Cataluña” para los intereses separatistas, replica que critican la CIA “perquè hi soc jo”. I com tots els famosos, el noi es dedica a fer selfies artístics i compartir-los amb els fans. Cal fer marca.

Mientras Graupera salta grácilmente sobre los terrados de Queens cual Nureyev redivivo, con camiseta ajustada y sonrisa de mamachicho, otros catalanes se lo curran. Juan Rosell y José Luis Bonet se enfundan el traje, se anudan la corbata, agarran la maleta y dan el callo para atraer riqueza a Cataluña. Se reúnen con empresarios, elaboran presentaciones, venden su país con entusiasmo y eficacia.

Uns catalans lliures de nacionalisme treballant per Cataluña, otro catalán nacionalista haciendo el chorra y dando saltitos por Queens…esó sí, envuelto en la cubana. Això és el nacionalisme: irresponsabilitat, superficialitat, postureo… fum, fum, fum.
Subir
Ed_Saxman
#8439 por Ed_Saxman el 19/09/2015
La nueva heroína indepista:
200ebd79fd124fb37ee4618dcfd1f-4161288.jpg
Subir
Elver Galarga
#8440 por Elver Galarga el 19/09/2015
NOMELAFO.
Subir
pasota™
#8441 por pasota™ el 19/09/2015
Ed_Saxman escribió:
La nueva heroína in da floor:
Subir
Mordus
#8442 por Mordus el 19/09/2015
Alguien escribió:
Aquesta és la redacció amb la que la meva filla de 10 anys va guanyar el concurs de redacció de l'ANC sobre un País Nou secció infantil. A mi, en llegir-ho, se'm va fer un nus a la gola. Potser aconseguirem estovar algun cor indecís i voti pel sí !!

UN PAÍS NOU
Quan era petita, no entenia per què els adults estaven tan capficats en una cosa que anomenaven “la independència”, fins que un dia, a l’escola ens en van explicar la història. Llavors, ho vaig entendre tot.
Van passar moltes coses abans que el gran dia arribés. Vam anar a fer la via catalana, o per exemple la V. El gran dia seria aquell en què podríem votar si voldríem la independència o no. Jo tenia l’esperança d’aconseguir-la.
Com que només era una nena de deu anys, no podia votar, però podia donar tot el suport possible per què els adults ho aconseguissin.Van pasar els dies, les setmanes i els mesos, fins que va ser hora de votar.
Aquell dia, em vaig vestir molt ràpid per ser la primera de la cua, juntament amb els meus pares i els meu germà petit.No vaig veure què votaven els meus pares tot i que no hauria calgut, perquè jo ja sabia què volien. Feien la mateixa cara que jo, la cara de “ho aconseguirem!”.
Primer, el meu germà va ficar a l’urna de vidre el vot de la mare. Després, el meu pare em va donar el seu sobre per què jo el posés dins l’urna. Encara recordo quan el vaig agafar. Estava molt nerviosa. El pare li va ensenyar el carnet d’identitat a la senyora que hi havia darrera el taulell. Jo em vaig fixar que en el document, hi posava ESPAÑA. S’em va escapar una rialleta i vaig pensar que segurament, després de les eleccions, allà on ara hi posava ESPAÑA, hi posaria CATALUNYA.
Llavors, el pare em va fer un gest amb el cap. Vaig aixecar el braç i molt a poc a poc el sobre va lliscar dins la caixa. Em tremolava tot el cos i per dins estava super nerviosa tot i que per fora no ho semblava.
Quan vaig veure que queia sobre els altres sobres, vaig tenir la sensació d’haver-me tret de dins un pes molt gran. Ara només calia esperar la resposta.
Aquella nit no vaig dormir. L’endemà vaig ser la primera de despertar-me. Vaig despertar els meus pares i el meu germà, i ràpidament, vam engegar la televisió per veure el resultat.
Vam esperar que el president Mas fes el discurs fins que finalment va dir…SÓM INDEPENDENTS!!!!!!!
Em vaig posar a fer bots d’alegria igual que els meus pares i ens vàrem fer una gran abraçada.
Ara, tot forma part del passat. Sóm un país normal, tenim la nostra llengua, la nostra cultura, les nostres lleis… i el més important, LLIBERTAT!!!!!!
-Mama, ens ho tornes a explicar?
-Ara no nens, heu d’anar a dormir, au bona nit…-he dit tancant la porta de l’habitació del nens.
M’he fet gran, i tot això ja és història…


Neus Aldeguer Turiera-Puigbò Setembre 2015

https://www.facebook.com/xevialde/posts/10207136486797888
Subir
Jordipab
#8443 por Jordipab el 19/09/2015
Alguien escribió:
Els mateixos que ens deien que compréssim preferents ara ens diuen el que hem de votar ‪#‎EstanKagats‬.


Imagen no disponible

Imagen no disponible
Subir
nefer
#8444 por nefer el 22/09/2015
Subir
dreamtopia
#8445 por dreamtopia el 22/09/2015
"Rajoy en Onda Cero"

Subir
Nuevo post
El topic está cerrado y no se admiten respuestas